Öncelikle fifa 07 nasıl bulduğunuzu sorayım. Açıkçası ben çok beğendim muhteşem grafikler var üstelik artık takımda oluşturabiliyorsunuz.Oyuncu yapmak ve menajerlik gelişti üstelik menajerlik zorlandı.Bizi en büyük sevindiren haber ise bu sefe fifa da turkcell süper ligi olmasıdır. fifa 2000'den buyana oyuna türkiye süper ligini koymayan fifa bu sene fifa 07 oyununda türkiye süper ligini (turkcell süper ligini) görüyoruz.
GÖRÜNTÜLER
Umarım bu görüntülerden sonra bana hak verirsiniz.
Gel gelelim fifa 07 türkçe yamasına ben oyunu alır almaz türkçe yamasını yapmaya çalıştim ve %80 oranında türkçeleştirme yapmayı başardım.
FİFA 07 TÜRKÇE YAMA--------------------------------------------------DOWNLOAD
FIFA 07 TÜRKÇE YAMA GÖRÜNTÜLER
ve bu görüntüler ve açıklamalardan sonra sizin yorumlarınızı alalım !!
Bu ileti ThE_F@MeR@ tarafından 25 10 2006, 21:05 yeniden düzenlenmiştir.
ben çok sevdim oyunu hem menü çok daha hemde çok çok daha gzl olmuş.türkiye liginide yaptıklarına ayrı bi sevindim zaten.ayrıca oyunda yapalıcaklar biraz daha artmış .yalnız gol olunca filelerin havalanışı 2006da daha güzeldi.
ben oynadım oyunu sadece maçları biras kötü yapmışlar onu dışında herşey mükemmel.Kendi takımını felan oluşturabiliyosun güzel bi oyun.Vakit öldürmek için birebir.
--------------------
Ayakta ölmek diz üstü yasamaktan daha cok onur vericidir...!
valla ben çok beğendim fifa 2007 yi kariyer moduda süper olmuş.
--------------------
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar...