Sagopanın Dissini dinlemeyenler burda yazılanlardan hiç bişey anlamayacaklardır.Boşa okumasınlar Ayrıca parçayıda açın dinleyin
Kanky-C:Abi Sagopa bizim disse cevap göndermiş.
Kanky-C:Abi 23 dakka 45 saniye parçanın uzunluğu Ceza:One lan.23 dakka ne yazmış bu Allah'ın Sagosu CEza:Aç dinleyelim.
Ceza:Olum bu bizim neyim varki intro be neyse dur Kanky-C:Abi senin göbek adın dilavermi? Ceza:Yok olm sallamış işte Kanky-C:Abi bu sana benzeyen coni maykıl kim Ceza:kes len
Kanky-C:Harbi abi sen tilkiyi niye sattın. Ceza:O beni sattı askere gitme dedim ben kaçtım o gitti
Kanky-C:Ağlama abi rap hayatın bitsede ben yanındayım Ceza-:Allah razı olsun
Kanky-C:Sen askere niye gitmedin abi Ceza-:Çürük yazdılar olum Kanky-c:Nereye abi Ceza:Şu an üzerinde oturoyurm Kanky-C:Yapma ya geçmiş olsun tecavüzmü m08: Ceza:Senin sülalene diss atarım.Kıl dönmesi vardı Kanky-C:Tamam abi kızma sorry
Ceza:Ne bakıyorsun olm Kanky-c:Abi diyorya Sago kendine kötü gözlerle bak diye bende kötü bir gözle bakıyorum sana Ceza Dissecem şimdi seni
Ayben:Selam Kanky-C:selam abla Sagopa parçasında senden de bahsetmiş Ayben:Hadi ya meşhur oldum desene Kanky-C:Valla öyle
Kanky-C:Abi sana yalaka dedi Ceza Duydum Ayben:Terbiyesiz
Kanky-C:İmam nikahımı yaptın abi sen bu devirde varmı öyle saf kız Ceza:Saf ve temizdir benim karım. Kanky-C:Ondan senle birlikte ehueeuheuhe Ceza:Fak! Kanky-C:
Kanky-C:Abi Adamın Allah'ına küfür mü ettin Ceza:Ağzımdan kaçtı.
Kanky-C:Abi kara saplı falan ne iş Ceza:Şeker olm şeker tadı çok güzel Şok şeker Kanky-c:Anladım abi
Kanky-C:Şu albüm kapaklarına bi bakıyım ben..Valla sagopa yazıyor abi doğru söylemiş adam. Ceza Parasını verdikde yaptırdık olm. Kanky-C:tabi abi tabi
Kanky-C:Ya evet abi niye testislerini tutuyon televizyonda kaşıntı felan varmı ya Vitesmi değiştiriyon Yoksa azıyonmu ehueuheuheu Ceza:Stil olm o kimse anlamaz benden başka
CEza:Nere gidiyosun len Kanky-C:Şeker almaya gidiyorum abi Rapi şaha kaldırmak için Ceza:Otur len yerine.Manyak herif
Kanky-C:Ne dersin abi yazalım bi Diss Ceza:duymuyonmu adam ne diyo.Bir diss daha atarsak bu sefer 1 saatlik parça yapar İşin yoksa ordaki cümleleri çöz Kanky-C:Evet abi çok derin anlamlarla bindirmiş sana Ceza:Bende sana bindirecem şimdi Kanky-C: :S
Ceza:Bu dissten feyz almak lazım. Kanky-c:Aynen abi çok ders var burda Ceza:Aha buldum Kanky-c:NEyi buldun abi.Roccoları nereye sakladığınımı Ceza:Hayır.Yeni parçamın ismini buldum Feyz Al Kanky-C:Abi süpersin ya brawo
Ceza:Öyleyim tabi.Ben stüdyoya gidiyorum gelsene Kanky-c:Yok abi ben şu Sagopanın Dissi bidaha dinleyim gelirim. CEza::@
ya o deil de ben ciddi ciddi merak ediorum dinleince ne düşündüklerini....sagonun dissini dinleince uyuz oluorum ceza'ya..aybenin kolera'ya yaptıı dissi dinleince de kolera'ya uyuz oluorum..anlamadım walla tarafsız biri hepsine birden bi diss yapsın da anlayalım kim haklı kim haksız
ben de dinlemiorum rap...FroLic vasıtasıyla dinledim bu dissleri ama hoşuma gitti..diss yapmak istio canım...al eline kağıt kalem say söw millete bi de ritm tuttur al sana diss
Bu ileti thyti tarafından 2 6 2006, 20:02 yeniden düzenlenmiştir.
ben rap i dinlerim disstortion ı da en az 30 defa dinlemişimdir yannız ceza nın 4 dakkalık mürekkep doldurdum buna basıo 23 dakka aynı söz olurmu bi diss te yav rap(türkçe) le ilgilenen yenisni dinlemek istien varsa http://www.rapturka.com/?kat=mp3&islem=yeni 32 dakka pessimist ep 4