Şu An Ne Düşünüyorsunuz?
Gönderme Tarihi: 23 April 2006 - 18:01
sonumuzun ne olcağını
Bu mesaj _irena_ tarafından düzenlenmiş ( 23 April 2006 - 18:02 )
Mavi Peri & Yüreğimin devrimi
"Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır. İnsan hayatı, bir tür hata olmalı."
(Schopenhauer)
"Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır. İnsan hayatı, bir tür hata olmalı."
(Schopenhauer)
Gönderme Tarihi: 23 April 2006 - 18:03
yanacaız irena
dünyaya geldim baktım şu hale. insanlar sinirli tehlikeli bir halde. ama yüzler imaj peşinde. maskeler takılmış bir bokluk var bu işte?
döv patakla ses çıkarmazlar sana. sev okşa sanırlar hepsi bir şaka. kendinde değil insanlar boşlukta. köreltilmiş beyinleri çıkmazda!
büyüdüm ve bende göt oldum. maskeli baloya katılan bir salak oldum. hepimiz az çok göt olmuşuz. önemli olansa kurtuluş yolumuz.
çek çıkar kendini bu miskinlikten. asalak yaşamak ölümdür zaten. dunyada bakir yerler hala varken. çek çıkar kendini bu sktiğim yerden!!
döv patakla ses çıkarmazlar sana. sev okşa sanırlar hepsi bir şaka. kendinde değil insanlar boşlukta. köreltilmiş beyinleri çıkmazda!
büyüdüm ve bende göt oldum. maskeli baloya katılan bir salak oldum. hepimiz az çok göt olmuşuz. önemli olansa kurtuluş yolumuz.
çek çıkar kendini bu miskinlikten. asalak yaşamak ölümdür zaten. dunyada bakir yerler hala varken. çek çıkar kendini bu sktiğim yerden!!
Gönderme Tarihi: 23 April 2006 - 18:08
işte bak bu konuda haklısın ....hemde cayır cayır
(Schopenhauer)
(Schopenhauer)
Gönderme Tarihi: 24 April 2006 - 16:40
bu haftanın onsuz nasıl geçeceğini
(Schopenhauer)
(Schopenhauer)
| Konu | Açan | Bilgi | Son vukuat | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Türkçe Pop Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
bence berbat |
habit |
|
|
![]() |
Yılbaşı Gecesi Kimin Yanında Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz?
|
rabia |
|
| Geri Bildirim URL | Tarih | Toplam Hit |
|---|---|---|
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 13 Sep 2009, 10:21 | 9 |
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 06 Oct 2009, 22:21 | 6 |
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 01 Oct 2009, 16:16 | 5 |
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 17 Sep 2009, 19:00 | 5 |
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 06 Dec 2009, 07:39 | 3 |
| Not Available | 10 Mar 2010, 20:34 | 3 |
| ne düşünüyorsunuz - Google'da Ara | 28 Oct 2009, 21:46 | 2 |