Dondurulmuş Gıda Bayiliği

PaPaĞaN

New member
Dondurulmuş Gıda Bayiliği
Dondurulmuş Gıda Bayiliği sektörü özellikle turizmin gelişmesinden sonra bir ihtiyaç haline gelmiştir. Sektörde ayrıca öğrencilerin yurtlarda kalması ve özel evler tutması da büyük rol oynamaktadır. Dondurulmuş gıda ürünleri balık, tatlı çeşitleri, dondurma, pizza ve diğer gıda ürünlerinden oluşmaktadır.

Bayilik Vermek: Bir ürünü ilk kez satacak olan firmanın bayi aramak için ilan vererek bayilik bulması olayıdır. Bayiler, her ilde olabilir. Firma, satacağı ürünün pazar payını artırmayı hedefler. Bu şekilde bir ilan, müşteriye ulaşmak için aracılara ulaşmanın en kolay yoludur.

Bayilik Alanlar: Markalı ve kaliteli bir iş sahibi olmanın yollarından biri bayilik almaktır. Yatırım hızlı geri döner, yaşamak için tatmin edici gelir sağlar. Düşük maliyetle yüksek gelir sağlanabilir. İşletme sorunları oluştuğu takdirde danışacak bir kurumları olacaktır. İşinde bağımsız olur, geniş korumalı bir bölge sahibi olmuş olur. Anlaşma maddeleri zor olsa da uygulaması keyifli olacak, hoş ilişkiler kurulacaktır.

Toptan Gıda Ürünleri ile Bayilik Ürünleri Arasındaki Farklar:
Dondurulmuş gıda bayiliği ürünlerinden, toptan gıda ürünlerine göre daha çok kazanç sağlanır. Toptancı malı piyasada elden ele dolaşır fakat bayilik ürünlerinde böyle bir durum ile karşılaşıldığında ürünün parasını ödememekten daha büyük bir suç işlenmiş sayılır. Elbette bu, tedarikçi firmanın tutumuna da bağlıdır fakat genellikle süreç böyle işler.

Rozette Patiserrie:
Yetkili firması Rozet Gıda olan Rozette Patiserrie, 2009 yılında sektörün önde gelen isimlerinden Filiz Akın öncülüğünde İzmir’de kurulmuştur. Filiz Akın’ın bilgisi ve deneyimiyle birleşen ARGE ekibinin donanımı ile çok özel lezzetler, benzersiz Belçika çikolataları ile doğal meyvelerin bir araya gelmesiyle oluşur, hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez. Dondurulmuş cheesecakeler, dondurma pastalar, kekler, pastalar ve kurabiyeler üzerine ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şartlarda üretim yapan firma, ürünlerini pazarlayacak dondurulmuş gıda bayilikleri arıyor. İletişim:

Myself Pizza:
2006 yılında Ankara’da kurulan firma pizza, pizza tost, pizzburger, sandviç ve tatlı gibi ürünlerini tüketiciye sunarak; Gersan Sanayi Sitesi’nde faaliyetini sürdürür. Farklı illerde de bayilikleri bulunan firma, Ankara pazarının da büyük bölümüne hitap eder. Dondurulmuş ürünlerin hazırlanması ve sunumu pratik olduğundan çeşit sayısı fazla olmakta ve tüketiciyi daha çok memnun etmektedir. Bayilik verme sürecinde pişirme ve sunum eğitimi, işletmenin şekli ve konu hakkında danışmanlık da bu firma tarafından verilecektir. İlgilenenler için iletişim:


Ertosunlar Fresh:
Zamanında İzmit’teki kebap sektöründe tek isim olarak anılan meşhur kebapçı, 1979 yılında Antepli bir aile tarafından kurulmuştur. Diğer çeşitli illerde ‘’Ertosunlar Ocakbaşı’’ adıyla 4 şubesi vardır.

22 yıllık deneyimleri sonucunda Türkiye’nin ilk dondurulmuş lahmacununu üretmişlerdir. 90’lı yılların ortasında Kocaeli Üniversitesi şehir içi kampüsüne yakın olarak konumlanmış ve o tarihlerden itibaren ‘’öğrenci dürümcüsü’’ olarak anılmaktadır. 2009 yılında marketlerde dondurulmuş lahmacunları görülmeye başlanmıştır. Sadece dondurulmuş lahmacunla sınırlı kalınmamış, dondurulmuş pide, pizza tost ve sandviç versiyonları da üretilmiş; üretim kapasitesi ve pazar ağını kurduğu bayilik kanalları ile gün geçtikçe artırmaya devam etmektedir.