Unlu Mamuller Bayiliği

Unlu Mamuller Bayiliği
Eğer kendinize ait bir işletmeniz olsun istiyorsanız ve hem kafe hem de fast food tarzında bir yer oldun diyorsanız, unlu mamuller bayilik tam size göre bir seçim olacaktır. Bu bayilik sistemi ile unlu mamullerin satışını yapan markaların isimlerini kullanarak, yeni bir işletme sahibi oluyorsunuz ve işletmenizi, belirlene şartlar çerçevesinde, anahtar teslim olarak bu markalardan alıyorsunuz. Yani, bir markanın bayiliğini alabilmek için öncelikle istemiş olduğu şartlara uygun olan bir yer seçimi yapıyor, ardında belirli bir sermaye ayırarak başvuruda bulunuyorsunuz. Bu başvurunun ardında markanın yetkilileri geliyor ve seçim yaptığınız yeri inceleyerek başvurunu değerlendiriyor. Gerekli şartların sağlanmasının ardından ortalama 1 ay süre ile işletmenize sahip oluyor ve hemen çalışmaya başlıyorsunuz.
Son zamanların en popüler ve en az sermeye gerektiren işlerinden biri olan unlu mamuller bayiliklerini de, yukarıdaki şekilde alabilirsiniz. Tabi bunu yapabilmek için öncelikle iyi bir araştırma yapmanız ve sermayeniz doğrultusunda, adı duyulmuş bir marka ile çalışmanız gerekir. İşte unlu mamuller bayiliği için seçebileceğiniz firmalardan bazıları…
Doygun ekmek
Doygun ekmek unlu mamuller konusunda İstanbul ağırlık olmak üzere çalışan bir firma. Firmanın ürünleri ve izin belgeleri kendini kanıtlamış ve bir çok nokta da satılıyor. 100 çeşit ürünü ile diğer firmalardan farklı olan Doygun ekmek bayi adaylarına perakende ve topta satış imkanları sağlıyor. Firmaya ulaşmak için doygun.com.tr isimli web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Aysukar
Eğer İzmir ve çevresinde unlu mamuller bayilikleri açmak istiyorsanız, Aysukar tam size göre bir seçim olacaktır çünkü firmanın isim hakkı bedeli yada açılış sermayesi gibi bir isteği yok. Siz sadece yerinizi seçip kiralıyorsunuz. Geri kalan her şeyi firma hallediyor ve anahtar teslim iş yeriniz oluyor.
Bienna
Avrupa’ya has tatları olan ve 2012 yılından beri faaliyette olan markanın bayiliğini alabilmek için isim hakkı bedeli olarak 5.000 tl, açılış sermayesi için de 15.000 tl ödemeniz gerekir. Onunla birlikte, ürünlerin muhafaza edilebileceği, 15 yada 20 metre kare alanı olan bir depoya sahip olmanız gerekir.
Can Diyet Unlu Mamüller Bayilik
Can diyet unlu mamuller Ankara’da kurulan bir firma. Firma ülke genelinde unlu mamuller dağıtımı yapacak bayiler aramaktadır. Satıştan pay vererek kazanç ortakları arayan şirketin bayi sorumlusu Murat Pınaroğlu. Firmanın ayrıca unlu mamuller konusunda bir çok izin belgesi de mevcuttur. İletişime geçmek isteyenler firmaya +90 312 372 82 82 numaralı telefondan ulaşabilirler.
Oscar
Oscar Pastacılık, 1975 yılında günümüze kadar hizmet vermiş olan köklü bir markadır. Bu markadan unlu mamuller bayiliği alabilmeniz için 50.000 dolar isim hakkı bedeli ödemeniz yeterlidir. Markanın sağladığı bayilik destekleri ise personel, eğitim, proje, pazarlama, yer seçimi ve ortak reklam şeklindedir. Bu markanın konsepti ise cafe, bistro, fırın ve pastadır.