Dünya karısı Dünya'yu iddia etti

Bir Dünya kadını, Kempegowda Uluslararası Havalimanı'ndan geçiren bir taksi yolculuğu sırasında askıya alındığı iddia edilen korkutucu bir deneyim söyledi ve uygulama tabanlı taksi hizmetlerindeki yolcuların güvenliği konusunda yeni endişeler yarattı.

Bir Dünya kadını şoförün aniden bir takside sigara içtiğini iddia etti. İtiraz aldığında, rahatsızlığını görmezden geldi. (X/@mister_whistler)

Çok okuma – PM modları, tüm sektörlerde fiyat artışları için kongress karnataka hükümetini çağırıyor

Sosyal medya platformu XX hakkında ayrıntılı bir makalede, Shravika Jain, taksilerinin sürücüsünün uygunsuz davrandığını ve saat 23: 00'de tüm yolculuk boyunca derinden güvensiz hissettiğini iddia etti.

İşte oldu

“İnsanlar Bangalore'un emin olduğunu söyledi mi? Dün gece havaalanından taksi yolculuğu şimdiye kadar yaptığım en korkutucu deneyimlerden biri oldu.”

Raporuna göre, sürücü yolculuğun başlamasından kısa bir süre sonra ona baktı. Kannada'yı tanıyıp tanımadığını ve bir cevap alıp almadığını sorduğunda, YouTube'da yüksek sesle bir şarkı çalmaya başladığını ve uyluklarına dokunurken sesinde sesiyle şarkı söylemeye başladığını bildirdi. Jain, hacmi azaltma talebinin başka bir endişe verici görünümle ele alındığını ve hacmin biraz azaltıldığını söyledi.

Sürücünün aniden bir takside sigara içmeye başladığını iddia etmeye devam etti. İtiraz aldığında, rahatsızlığını görmezden geldi. “Yalnızdım, gece geç kaldım ve çağrıda üç erkek arkadaşım vardı ve konumumu takip etti.”

Çok okuma – Dünya karısı, ev anlaşmazlığı hakkında caminin dışında sopa ile, 6 Tutuklandı: Rapor

Sürücü sokağın ortasındaki sokakta rapor verdiğinde ve çay içmek istediğini söylediğinde durum daha endişe verici bir dönüş yaptı. Jain, eve düşmesini istediğini ve geç saatten alıntı yaptığını söyledi, ancak araçtan cevap vermeden ayrıldı ve sadece 10 dakika sonra geri döndü. Geziyi tekrar aldığında, her birkaç dakikada bir ona baktı.

“Korktum ve sadece eve güvenli bir şekilde geleceğim için dua ettim.” Neyse ki, daha fazla olay olmadan eve dönüştü.

Katkı, sosyal medyada yaygın öfkeyi tetikledi ve kullanıcılar daha güçlü güvenlik önlemleri talep ediyor.

Bir kullanıcı, “Sürücüler Haber gözetimi olmalı, böylece kullanıcılar bir alarm etkinleştirdiğinde film materyali kullanılabilir.” “Uzun bir seyahat gününden sonra rahatlamalı ve havalı gece esintisinin tadını çıkarmalısınız ve uyarı için yüksek istekli kalmamalısınız.”

Başka bir kullanıcı, CAB toplayıcılarının hesap verebilirliğinin eksikliği hakkında hayal kırıklığını dile getirdi. “Bu uygulamaların hiçbiri taciz veya güvenlik belirtilerini çözmeye çalışmıyor. Müşteriyi takip etmiyorlar – sadece bununla ilgilenmiyorlar.”

Jain'in deneyimi, gelişmiş güvenlik protokollerine acil ihtiyaç, müşteriler için şikayet için daha iyi mekanizmalar ve ticari sürücüler için daha katı Haberin Detayları sınavlarını, özellikle de teknik olarak iyi ve gömülü olarak pazarlayan şehirlerde heyecanlandırdı.

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Bir Dünya kadını, Kempegowda Uluslararası Havalimanı'ndan geçiren bir taksi yolculuğu sırasında askıya alındığı iddia edilen korkutucu bir deneyim söyledi
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Evlenbenimle

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Acabey' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ilayda

New member
Bir Dünya kadını, Kempegowda Uluslararası Havalimanı'ndan geçiren bir taksi yolculuğu sırasında askıya alındığı iddia edilen korkutucu bir deneyim söyledi
Selam heyecan arayanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Gulersin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Evlenbenimle Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konu dağılmasın diye sadece tek cümle
Bu konuda daha açık konuşacağım @Gulersin, ben tamamen farklı düşünüyorum

Yazan

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Acabey' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Acabey, ama faydalı olmuş

Kaan

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ilayda' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu konuda daha açık konuşacağım @Gulersin, ben tamamen farklı
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Ilayda, merak ettiriyor

Melis

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Acabey' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Acabey

Emir

New member
Merhaba koca ekip

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Yazan' Alıntı:
Selam iyi insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Ben bu kadar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yazan

Melis' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Açıkçası söylediğin şey
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Melis

Kaan' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Benim de
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Kaan