Dünya: Nandi Hills Halep Ormanı başını salladı, Mayıs 2025'e kadar başlayın | Dünya

Nandi Hills'teki Karnataka Hükümeti'nin iddialı Seilway projesi, Orman Orman Bakanlığı'nın koşulları ile orman bültenleri aldı ve uzun süredir devam eden turizm girişimi için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.

Dünya'dan Nandi Hills

New Indian Express'in bir raporuna göre, Turizm Departmanı, sendika ortamı, orman ve iklim değişikliğinin (MOFCC) nihai onayını beklerse bile, Mayıs 2025'in proje temelini atması için bir hedef belirledi.

Onay, Orman Otoritesi minimum ekolojik bozukluk sağlamak için katı koşullar getirdikten sonra MOEFCC tarafından yönetilen Parivesh Portalı tarafından verildi.

(Ayrıca okuyun: “Tasarlamalarımızda zımnen yiyen Dünya”: Başlangıç Mentorunun Başlangıç Mentorunun Kıvılcım Kıvılcımları Üzerine Tartışma Hakkında Katkısı

Chikkaballapur bölgesindeki Nandi eyaletinin orman sınırlarına düşen proje yeri, ağaç vakaları (bir okaliptüs ağacı hariç), üfleme veya sıkıcı yasak ve sadece gözetim altında kullanılan manuel iş kullanımı da dahil olmak üzere kısıtlamalara tabidir. Raporda, orman alanında hiçbir sokak inşa edilmedi ve JCBS'ye izin verilmiyor.

Proje Ayrıntıları

Popüler Mountain Station'da trafik sıkışıklığı ve düzenlenmemiş turizm için bir çözüm olarak önerilen 2,93 km uzunluğunda Halat Street'in erişilebilirliği önemli ölçüde artırması ve aynı zamanda araç kirliliğini azaltması bekleniyor. Projenin toplam maliyetleri belirlendi £93.40 crore ve inşaatın tüm izinler mevcut olur olmaz 24 ay sürmesi bekleniyor.

Halat yolu, 86 Guntas Waldland'ın olduğu yaklaşık yedi dönüm arazi olan tepenin tabanından başlar ve iki sabah daha kullanıldığı Nandi Tepesi'nin tepesinde.

Teleferik oryantasyonu çevresel kaygılara yanıt olarak değiştirildi, bu da destekleyici sütun sayısını 17'den 18'den sadece 10'a düşürdü.

Bu programda tamamlanırsa, bu Karnataka'nın ilk operasyonel teleferik projesidir.

(Ayrıca okuyun: Karnataka, Dünya'da ikisi dahil olmak üzere SC/Sthreues için kararlı polis karakolları almak için: rapor)

Ilayda

New member
Nandi Hills'teki Karnataka Hükümeti'nin iddialı Seilway projesi, Orman Orman Bakanlığı'nın koşulları ile orman bültenleri aldı ve uzun süredir devam eden
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Nandi Hills'teki Karnataka Hükümeti'nin iddialı Seilway projesi, Orman Orman Bakanlığı'nın koşulları ile orman bültenleri aldı ve uzun süredir devam eden
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Ilayda' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda

Koray

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ilayda' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Düşüncene saygı duyuyorum @Ilayda fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Acabey

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle

Koray' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Arka planda düşün diye bıraktım
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Emir

New member
Selam fikir üreticileri

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Acabey' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle Bu yoruma tamamen karşı değilim ama
Belki haklısın @Acabey, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Yazan

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Evlenbenimle

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Gulersin' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Gulersin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kaan

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Yazan' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Evlenbenimle Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Yazan, yine de anlaşılır

Melis

Global Mod
Global Mod
Merhaba

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Yazan' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Evlenbenimle Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yazan

Sinan

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

@Evlenbenimle gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Kaan' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana
Bu konuda daha açık konuşacağım @Kaan, ben tamamen farklı düşünüyorum

Melis' Alıntı:
Merhaba İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Genel olarak iyi
Bu konuda daha açık konuşacağım @Melis, ben tamamen farklı düşünüyorum

Yazan' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Evlenbenimle Bir
Ben buna katılmıyorum @Yazan, özellikle son nokta bana ters geldi