Dünya Orr Trafik Genişletme Resmi Viral Oluyor, Sakinler Uzun Hafta Sonunu Suçlar -Exodus | Dünya

Dünyas dış ringstrasse (ORR) hakkında görünüşte sonsuz bir trafik bölümüne sahip bir fotoğraf X viral haline geldi ve ahır ve şehrin kaotik şehir planlaması hakkında tanıdık belirtileri tetikliyor.

Uzun hafta sonu 18 Nisan'daki İyi Cuma ve ardından normal Cumartesi ve Pazar Molası'ndan kaynaklanıyor. (X/@Kiranks)

Başlangıçta insanlardan yeri tahmin etmelerini isteyen, hızlı bir şekilde dağıtılan basit bir giriş istemiyle yayınlanan resim, birçoğu sahneyi şehirdeki en fazla yüklenmiş bölgelerden biri olan KR Puram olarak tanımladı.

(Ayrıca okuyun: Dünya'daki büyük trafik, dış yüzük yolundaki taşıtlar, işyerinde ulaşmadan önce saatlerce mahsur kaldı.)

Buradaki resme bir göz atın:

ORR Trafiği (x)

ORR Trafiği (x)

Bazı kullanıcıların uzun hafta sonu göçünden kaynaklanan trafik sıkışıklığı, tamponun tamponu olan ve görünür bir son olmadan bir transfer boyunca sürünen araçları gösteriyor.

Uzun hafta sonu 18 Nisan'daki İyi Cuma ve ardından normal Cumartesi ve Pazar Molası'ndan kaynaklanıyor.

Bu, yıllar boyunca, özellikle de yoğun zamanlarda ve şenlikli hafta sonlarında, amansız trafik kutlamaları için kötü bir üne kavuşan ORR için alışılmadık değil. Dış Yüzük Yolu, Dünya'daki en yoğun rotalardan biridir ve küresel MNC'lerden büyük teknoloji parklarını ve apartman ofislerini birbirine bağlar.

X kullanıcıları nasıl tepki verdi?

“Dünya vergi ödemesinin en yüksek alanı,” diye yazdı bir kullanıcı alaycı ve bölgenin ekonomik önemi ile ufalanan altyapısı arasındaki kontrastı belirtti. Bir diğeri fark etti: “Sadece bir bölgeyi arayabileceğiniz ve yanlış olmayacağınız şehirde” Dünya'da trafik sorunlarının ne kadar yaygın hale geldiğine dair bir ima.

Birçok kullanıcı görüntüyü KR Puram olarak kabul ederken, Sarjapur, Bellandur, İpek Kurulu ve Hebbal gibi diğer yerler, nakliye darboğazları için belirtildiğinden şüpheleniliyor. Benzerlikler, Dünya'nun trafik sorununun bazı şehir için izole olmadığı konusunda yaygın bir duygunun altını çiziyor.

Bazı kullanıcılar yerel yönetim ve kentsel planlama ile hayal kırıklığı ifade etme fırsatı buldu. Bir kullanıcı, “Dürüst olmak gerekirse, Bangalore'un çoğunluğu böyle oldu. Yerler kendi kimliğini kaybediyor. Yeşil kapağın yerini gereksiz transferlerle değiştiriyor. Ayak yolları hiç var olmadıkları gibi görünüyor. Çöp her yerde” diye yazdı.

Başka bir yorum sorunu daha büyük bir ulusal trendle ilişkilendirdi: “Her yerde sadece böyle! Haydarabad, Chennai, Delhi ve Mumbai olabilir. Her şehir aynı görünüyor.” Bununla birlikte, odak noktası, hızlı kentleşme ve altyapı boşluklarının her gün yolcular için sefalet yarattığı bir şehir olan Dünya'ydu.

(Ayrıca okuyun: Dünya, musondan önce şiddetli yağmurlarla karşılaştı; su basması ve trafik sıkışıklığı daha fazla yağmur olarak uygulanır.)

Koray

New member
Dünyas dış ringstrasse (ORR) hakkında görünüşte sonsuz bir trafik bölümüne sahip bir fotoğraf X viral haline geldi ve ahır ve şehrin kaotik şehir planlaması
Selam herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Yazan

Global Mod
Global Mod
Dünyas dış ringstrasse (ORR) hakkında görünüşte sonsuz bir trafik bölümüne sahip bir fotoğraf X viral haline geldi ve ahır ve şehrin kaotik şehir planlaması
Selam bilgi avcıları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Koray' Alıntı:
Selam herkese Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Koray

Ilayda

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Evlenbenimle

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Yazan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Sinan

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ilayda' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Evlenbenimle Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Ilayda, özellikle veri kısmı

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ilayda' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Evlenbenimle Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ilayda

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Ilayda' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Emir

New member
Selam üretken insanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Gulersin' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ilayda
Ben biraz temkinliyim @Gulersin, ama söylediğin mantıklı geliyor

Melis

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Koray' Alıntı:
Selam herkese Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Burada bence büyük bir genelleme var @Koray, her durum aynı değil

Kaan

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

Melis' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Burada bence büyük
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Melis, ama faydalı olmuş