İnternet kullanıcılarına göre Gubbi'den Greeny'ye: Dünya'dan yavaş yavaş kaybolan 15 şey | Dünya

Son yirmi yılda Dünya'dan sessizce kayboldu? Bu, yakın zamanda yerleştirilmiş bir Reddit kullanıcısının, şehrin uzun süredir sakinleri arasında bir nostalji dalgasını sorduğu ve tetiklediği sorudur.

Dünya sakinleri, şehrin hızlı gelişiminin yüksek maliyetlere ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorlar. (Pexels)

İnternet kullanıcılarından gelen cevaplar, değişen bir Dünya'nun resmini çiziyor, bu da onlara göre eski cazibesini hızla kaybediyor.

(Ayrıca okuyun: Dünyas pazartesi blues 10 dakikalık metro boşlukları ile bozulur, banliyö slam bmrcl)

Tüm tepkileri buradan okuyun:

Serçelerden Basit Mahkemelere

Bahsedilenler arasında? Gubbi (Serçe). Bir kullanıcı, “Bangalore'de uzun süre görülmedi,” diye yorumladı bir kullanıcı ve diğerlerinin paylaştığı bir hissi tekrarladı. Ancak liste kuşlarda durmadı.

Kullanıcılara göre, burjuva duygusu ve temel nezaket yavaş yavaş soluyor. Bir yoruma göre, “” Teşekkürler “gibi basit şeyler” Tamam “ve” Passes “Page-U” ile değiştirildi. Şehrin kibar tonu, şikayet ettikleri gibi, kayıtsızlığın abartılmasına yer açtı.

Diğerleri kültürel ve mutfak değişikliklerini hedefledi. Dünya bir zamanlar gelişen kaya ve metal müzik sahnesiyle tanınıyordu ve sağlam çalma listeleriyle uygun fiyatlı bira sunan barlar yoktu. Şimdi, kullanıcılar, şehir daha “dhin -kik” müzik ve overpriced su delikleri.

İdlis ve dozlar bile kurtulmadı. Bir kullanıcı, “Normal Idli Podi ve Ghee ile yenmek zorunda kaldı.” “Normal dosa da kaybolur.”

Ancak, özellikle şehrin ana caddelerinde, kaybolan ağaçların, bungalovların ve yeşilliklerin etrafındaki müzik veya yemek cihazları değil. “Güzel evlerin yerini cam ve beton binalarla değiştiriyor,” dedi bir pozisyon. Bir zamanlar aşılan ev garajı artık arabaların giderek daha fazla patikaya park ettiği nadir bir manzara. “Kaldırımları kim kullanıyor?” Bir kullanıcı şaka yaptı.

Topluluk yaşamında derin bir kayıp hissi de vardır. Ünlü Vattaarara kültürü, herkesin neredeyse kaybolduğunu bildiği yakın örgü mahalleler. “Şimdi yanlarında yaşayan beş kişiyi bile tanımıyorlar,” dedi bir kullanıcı.

Akşamları, tek görüntü tiyatrolarında, parkta ve bir zamanlar Dünya cazibesini tanımlayan ağaçla ilgili sokaklarda emekli amcalarla sakin bir sabah film geçirdi. Artık internet kullanıcıları neyin eksik olduğunu düşündüklerine göre, şehrin hızlı gelişiminin yüksek maliyetlere ulaşıp ulaşmadığını kendinize sorun.

(Ayrıca okuyun: BTM düzeninden Kerala'ya: Dünya -Cops 10 gün içinde tacizi nasıl takip etti)

Sinan

New member
Son yirmi yılda Dünya'dan sessizce kayboldu? Bu, yakın zamanda yerleştirilmiş bir Reddit kullanıcısının, şehrin uzun süredir sakinleri arasında bir nostalji
Merhaba teknoloji severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Acabey

Global Mod
Global Mod
Son yirmi yılda Dünya'dan sessizce kayboldu? Bu, yakın zamanda yerleştirilmiş bir Reddit kullanıcısının, şehrin uzun süredir sakinleri arasında bir nostalji
Selam biraz göz atanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sinan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sinan, güzel yaklaşmışsın

Kaan

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Acabey' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sinan, güzel
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Acabey

Yazan

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sinan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Sinan, merak ettiriyor

Emir

New member
Selam sorusu olanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Yazan' Alıntı:
Selam bilenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş @Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yazan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Koray

New member
Selam sevgili insanlar

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Yazan' Alıntı:
Selam bilenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş @Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden
Ben biraz temkinliyim @Yazan, ama söylediğin mantıklı geliyor

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Yazan' Alıntı:
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Yazan, merak ettiriyor

Melis

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Emir' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Emir

Ilayda

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Yazan' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Yazan, buna dikkat çekmen güzel olmuş