RCB, yerel dili yerel olmayan hayranlar arasında tanıtmak için Dünya 'Kannada Jilebi' kampanyasında başlıyor | Dünya

IPL oyunlarından önceki alışılmadık bir kültürel halkla ilişkilerde, Royal Challengers Dünya (RCB), yerel olmayan hayran tabanını Kannada kelimeleri gibi Jilebis formunun reklamına reklam vermek için yeni bir kampanya başlattı.

Anne olmayan konuşmacılar arasında ulusal dili tanıtmak için Kannada gibi RCB tarafından dağıtılan Jilebis.

Çok okuma – Dünya havaalanının 2. terminali ilk Hindistan oldu

Hint kriketinde Hint kriketinde ilk sınıf bir girişim olarak, kampanya hayranları hem erişilebilir hem de sembolik bir formatta devlet diliyle tanımayı amaçlıyor. Onlarca yıldır, Güney Hindistan dilleri – özellikle Kannada – yabancılar için zor olarak sunulmuştur. RCB bu algıyı yiyecek ve fandom ile dönüştürmeye çalışır.

Yani RCB bunu yapıyor

Kannada senaryosunda tasarlanan yenilebilir Jilebis, 8-11 Nisan tarihleri arasında Dünya'daki RCB Bar & Café'deki sınırlı rakamlarda mevcuttur. Her paketin tarama kodu, Yash-Dayal dağıtım oranı kanalı ile RCB ve Yash-Dayal kilit açma ve donma Haberları hakkında resmi YouTube RCB öğrenme Haberları hakkında Kannada Haberları vardır.

Kampanya ayrıca 1.000 ücretsiz Kannada Fornaings, taraftarlar için RCB, kişisel kullanım için sponsort-enweder veya Dünya'da yaşayan yerel olmayan arkadaşlar için yer alıyor.

RCB'den baş işletme görevlisi Rajesh Menon, “Bu şehir ülkenin her yerinden insanları karşıladı.” Dedi. “Bu kampanya Dünya'ya ve kültürüne olan saygımızdır. Kannada senaryosunu bir tatlıya dönüştürerek, hayranları tam anlamıyla dili denemeye davet ediyoruz.”

Çok okuma – 'Dünya tünel yol projesi hurdaya çıkarsa …': MP PC Mohan BBMP'ye sormak

Ekip, girişimin sadece bir pazarlama oyunu değil, farklı hayran kitlesi ile daha derin duygusal bağlantılar kurmak için daha geniş bir çaba olduğunu söylüyor. RCB, genellikle kutlamaya bağlı bir tatlılık olan Jilebi'yi kayıt için bir metafor olarak konumlandırır.

Kampanya kaygısız görünse de, Dünya'da bir-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-a-A-a-A-A-A-A-a-ANCAD'NIN KADFİTE KADAR BAŞKA BİR SÖZLEŞTİRME. Güney Hindistan dilleri genellikle diğerleri tarafından sosyal medyada alay edilir, burada memerler yazı tipini Jilebis ile karşılaştırır.

Yazan

Global Mod
Global Mod
IPL oyunlarından önceki alışılmadık bir kültürel halkla ilişkilerde, Royal Challengers Dünya (RCB), yerel olmayan hayran tabanını Kannada kelimeleri gibi
Merhaba sohbete dahil olanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kannada dilinin tarihi , eski Dravid dillerine kadar uzanır ve şu şekilde özetlenebilir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Koray

New member
IPL oyunlarından önceki alışılmadık bir kültürel halkla ilişkilerde, Royal Challengers Dünya (RCB), yerel olmayan hayran tabanını Kannada kelimeleri gibi
Merhaba uzmanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kannada, Karnataka'nın kültürel kimliği ve mirası için hayati öneme sahiptir. Dil, yüzyıllar boyunca Sanskritçe ve diğer dillerden etkilenmiş, bu da dil tarzlarının benzersiz bir karışımıyla sonuçlanmıştır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Yazan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kannada dilinin tarihi , eski Dravid
Burada sana %100 katılamam @Yazan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• RCB (Royal Challengers Bengaluru), yerel dili yerel olmayan hayranlar arasında tanıtmak için "Kannada Jilebi" kampanyasını başlatıyor ifadesi, 2025 yılında Hindustan Times'ta yer alan bir habere atıfta bulunabilir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Koray' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kannada, Karnataka'nın kültürel kimliği ve mirası için
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Koray, okuması kolaydı

Acabey

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kampanya, RCB'nin, Kannada alfabesiyle şekillendirilmiş jilebileri dağıtarak, Bengaluru'daki yerel dili, özellikle Kannada dilini, yerli olmayan hayranlarına tanıtma çabasını içermektedir. Kampanya kapsamında, RCB'nin resmi YouTube kanalında, oyuncuların Kannada dilindeki başlangıç seviyesi derslerini içeren videolar için taranabilen kodlar da sunulmaktadır. Ayrıca, Bengaluru'da yaşayan yerli olmayan arkadaşlar için 1000 ücretsiz Kannada dil dersi de sponsor edilmektedir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Yazan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kannada dilinin tarihi , eski Dravid
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Yazan, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Emir

New member
Selam yazanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu girişim, sadece bir pazarlama taktiği olarak değil, aynı zamanda RCB'nin farklı hayranlarıyla daha derin duygusal bağlar kurma çabasının bir parçası olarak değerlendirilmektedir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yazan' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yazan

Sinan

New member
Merhaba ustalar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kannada, Hindistan'ın 22 resmi dilinden biridir ve dünya çapında yaklaşık 40 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Acabey' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kampanya, RCB'nin, Kannada
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Acabey, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Melis

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Evlenbenimle

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sinan' Alıntı:
Merhaba ustalar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kannada, Hindistan'ın 22
Katılmak zorundayım diyemem @Sinan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilayda

New member
Merhaba gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Gulersin' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir RCB (Royal Challengers Bengaluru), yerel dili yerel olmayan hayranlar
Bu bakış açını anlıyorum @Gulersin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Gulersin' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir RCB (Royal Challengers Bengaluru), yerel dili yerel olmayan hayranlar
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Gulersin, fazlaca iddialı geldi