Yüksek Güvenlik Sayı İşaretleri aracılığıyla hileli araç sahipleri için Dünya'da adam | Dünya

Mumbai'deki polis Mumbai, Dünya'dan 57 yaşındaki bir adamı tutukladı

Yüksek güvenlik numarası etiketleri aracılığıyla hileli araç sahipleri için Dünya'da düzenlenen adam

Vinod Vyanbat Bawale, Güney Bölgesi'ndeki siber polis karakolundan bir ekip tarafından geçen ay kaydedilen dava ile bağlantılı olarak tutuklandı.

Polis, trafik departmanı tanımlanmamış siber dolandırıcılara karşı bir şikayette bulunduktan sonra soruşturmaya başladı. HSRP'nin kaydı için altı sahte bağlantı vardı.

Yetkili, soruşturma sırasında Bawale'in solda oluşturulan ve çeşitli çevrimiçi platformlara yayılan sahte bir web sitesi oluşturduğu ortaya çıktı.

Geçmişte, Maharashtra hükümetinden daha fazla para hesapladığını ve araç sahiplerini ve hükümeti aldattığını söyledi.

Suçtaki rolünü belirledikten sonra, Mumbai'den bir polis memuru Dünya'ya gitti ve Bawale'i tutukladı. Yetkili, dava ile bağlantılı birkaç kişinin aramasının bir arama olduğunu söyledi.

Yüksek Mahkeme'nin emirlerine göre, HSRP'ler ulusal güvenlik çıkarına araç suçlarından kaçınmak için zorunludur.

Buna göre, Maharashtra hükümeti, 1 Nisan 2019'dan önce bölgesel ulaşım ofisine kaydedilen araçların sayı işaretlerinin yerini almaya karar verdi ve sayı işaretlerinin yerini alma çalışması eyalette başladı.

RTO, taşıma departmanının web sitesinde araç sahiplerinin HSRP'ye kaydolabileceği bir bağlantı sağladı, yetkili ve üç sağlayıcının – Rosmerta Güvenlik Sistemi Limited, Real Mazon India Limited ve FTA HSRP Solutions Limited – iş için seçildiğini söyledi.

Rosmerta ve Real Mazon, RTO'yu HSRP'ler aracılığıyla hileli bağlantıların farkına varacaktı.

Yetkili, sahte bağlantılar, araç sayısı plakalarını HSRP'lerle değiştirme bahanesi altında para toplayarak araç sahiplerini dolandırmak için kullanıldığını söyledi.

Dava, Bharatiya Nyaya Sanhita ve BT yasasının bir parçası olarak kaydedildi, yetkili ve bir sınavın devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Melis

Global Mod
Global Mod

Yüksek güvenlik numarası etiketleri aracılığıyla hileli araç sahipleri için Dünya'da
Selam aramıza yeni katılanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Yazan

Global Mod
Global Mod

Yüksek güvenlik numarası etiketleri aracılığıyla hileli araç sahipleri için Dünya'da
Merhaba teknoloji meraklıları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Melis' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis, paylaşımın değerli

Acabey

Global Mod
Global Mod

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Yazan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis, paylaşımın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yazan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Koray

New member

@Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Yazan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis, paylaşımın
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Yazan, teşekkür ederim

Ilayda

New member

Selam paylaşımcılar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Acabey' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Tam olarak aynı fikirde değilim @Yazan, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Acabey

Sinan

New member

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Koray' Alıntı:
@Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle Bu açıklaman bana bir şey
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Koray

Gulersin

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar topluluğu

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Yazan' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yazan

Kaan

Global Mod
Global Mod

Selam herkese iyi sohbetler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Evlenbenimle

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Gulersin' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Katılmak zorundayım diyemem @Gulersin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Emir

New member

Selam heyecan arayanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Acabey' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Tam olarak aynı fikirde değilim @Yazan, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Acabey, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor